Hva er Access Bars?

Hva er Access Bars-metoden?

På hodet har vi 32 punkter eller barer av energi. Behandleren påfører et lett trykk på disse punktene, og den elektromagnetiske ladningen som ligger i punktene vil bli spredd. Den elektromagnetiske ladningen er energi som har låst seg fast i hjernen vår og rundt om i kroppen vår av tankene og følelsene vi har lagret over et helt liv. En bars-behandling frigjør disse. 

Fjerne gamle greier 

Alt vi opplever gjennom livet gir oss avtrykk av både positive og negative følelser og tanker. Etter hvert som vi fylles opp, som en tank, kan vi oppleve at ting går tregere eller stagnerer. Når man da stimulerer disse punktene på hodet, vil man på en måte drenere tanken sånn at vi fungerer lettere igjen. Gamle greier i hodet som ikke lenger har noen nytte for oss, vil bli fjernet eller justert. 

Reduser eller fjern den stygge stemmen inni hodet. 

Se for deg et kontrollpanel med en slags volumknapp. Den volumknappen styrer stemmen inni hodet som forteller deg at du ikke er god nok, eller ikke må tru at du skal få til det du ønsker deg. Den stemmen i hodet kommer fra de elektromagnetiske ladningene, og de hindrer oss fra å tro på at vi kan få det livet vi alltid har ønsket oss, det livet vi fortjener. Access Bars metoden virker sånn at volumknappen vris og volumet dempes eller slukkes helt. 

Ved å stimulere disse punktene vil du kunne lette på trykket i hodet og dermed kjenne deg lettere i kropp og sinn. Opplev friheten til å kunne leve livet ditt slik du ønsker å leve det!

Del denne siden